Specialisten in Stamrecht BV’s

Werkwijze

U bent van harte welkom voor een informatief fiscaal adviesgesprek waarin wij alle ins en outs van het indertijd door u gekozen product met u bespreken.

Voor eerste halfuur brengen wij geen kosten in rekening; daarna berekenen wij ons uur tarief. De kosten van het informatief fiscaal adviesgesprek komen geheel te vervallen indien u ons kantoor een vervolg opdracht geeft bv de boekhouding van uw Stamrecht BV.

Tijdens dit gesprek geven wij u een compleet beeld van alle mogelijkheden en oplossingen op het gebied van stamrechten. Wij bieden een deskundige en degelijke begeleiding vanuit een fiscale en financiële achtergrond.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden op ons kantoor in Den Haag. In voorkomende situaties maken wij ook op locaties in het land afspraken. 

Inmiddels kunnen wij oud-werknemers van grote bedrijven zoals ING, Shell, KPN, Unilever en ABNAMRO tot onze cliënten rekenen maar ook oud-werknemers van minder grote bedrijven hebben wij in het verleden succesvol ondersteund bij de afwikkeling van hun Gouden Handdruk.

INFORMATIEF FISCAAL ADVIESGESPREK

Klik hier voor een informatief fiscaal adviesgesprek